Voorwaarden:

- Voor elke opdracht wordt een aanbetaling gerekend. Dit ivm materiaalkosten en tijd.

- Bij afhalen dient de rest van het afgesproken bedrag te worden betaald. Vooruit betalen van het restbedrag of hele bedrag mag natuurlijk ook.

- Mocht u om wat voor reden maar ook het werk niet willen aannemen dan wordt de helft van de aanbetaling geretourneerd. Ik heb dan het recht het werkstuk te veranderen en/of ten toon te stellen en/of verkopen.

- Als het werkstuk moet worden verzonden dient het vóór de verzending te zijn betaald. Ik heb/neem geen verantwoording voor zaken die misgaan nadat ik het werkstuk heb verzonden.

- Het is mogelijk af te spreken dat vooraf een digitale foto van het werk u ter inzage via het internet wordt gezonden.

- U bent ervan verzekerd dat elk werk uniek is. Er wordt door mij geen kopie voor verkoop gemaakt dmv vergrote fotoafdruk, poster of schilderijkopie, etc. zonder uw toestemming. Ik maak wel voor mijn archief of voor deze site een digitale foto. Als u bezwaar heeft voor plaatsing van uw portret op de site, wordt daar rekening mee gehouden.

- Prijzen zijn basis-/richtprijzen. Eea is afhankelijk van het te schilderen onderwerp, ingewikkeldheid, etc etc. Vraag eerst een offerte via het contactformulier via de Contactpagina.

- Als u bestelt bent u het automatisch eens met de voorwaarden.