Breuss-massage.

Een zeer ontspannende, zachte en rustige massage van de vaak verstijfde of verkrampte rugspieren. Wat de oorzaak daarvan ook is geweest, vaak lukt het met de Breussmassage alles weer soepel en ontspannen te krijgen. De massage is een weldaad voor de rugspieren en, ook heel belangrijk, de tussenwervelschijven.

Er wordt vaak over slijtage van de schijven tussen de wervels gesproken. Het uitgangspunt van deze massage is dat slijtage van tussenwervelschijven niet bestaat. Cellen worden immers altijd vernieuwd, ook als je ouder wordt. Ze worden in elkaar gedrukt door belasting, waar ook hoge spierspanning onder valt (door stress bijvoorbeeld!!) Ze kunnen degenereren, maar je kunt het lichaam helpen in het regenereren.

De tussenwervelschijven krijgen een flinke opkikker mede dankzij de gebruikte olie (Johannesolie of St.Janskruidolie). Deze massage geeft de 'sponzen' tussen uw wervels een regeneratie-boost waardoor u zich lekkerder gaat voelen.

Daarom is deze massage een aanrader, vooral bij een Dornbehandeling. Maar ook om een deken van rust over u te krijgen in deze hectische tijden.


De massage in het kort:
Uw rug wordt met Johannes- of St.Janskruidolie van nek tot heiligbeen gemasseerd. Hierna afgedekt met Japans papier voor rust en doordringing van de olie. Daarna nog een korte eindmassage.


Laatst bijgewerkt: 21 nov 2012