Info Hotstonemassage

Bij een hotstone massage wordt u met handen en warme basaltstenen gemasseerd. Hierbij wordt amandelolie gebruikt. Basaltstenen, van vulkanische oorsprong, zijn zeer rijk aan ijzer en magnesium. Hierdoor slaan ze warmte zeer goed op, houden het lang vast en geven het ook nog geleidelijk af. De stenen worden au-bain-Marie tot ongeveer 50 graden opgewarmd.

Een hotstone massage ontgift en stimuleert organen en de afvoer van afvalstoffen. Het activeert de bloedtoevoer naar uw spieren, en daarbij de afvoer van afvalstoffen. De warme stenen maken een massage effectiever en aangenamer.
Deze vorm van massage stimuleert het zelfhelende vermogen van uw lichaam. Het lymfesysteem (het afweersysteem) wordt geactiveerd.
Uw spierspanning vermindert, waardoor u zich meer ontspannen en prettiger gaat voelen.
Zoals u zult beseffen, zorgen deze zaken voor een betere kwaliteit van uw leven.

Deze massage is geschikt en kan helpen bij :


De stenen worden elke dag normaal gereinigd, naast de periodieke energetische reiniging.

De behandeling in 't kort:
In een intake-gesprek gaan we kijken of een hotstonemassage geschikt voor u is. Indien dit het geval is kleedt u zich uit, gaat u op de tafel liggen en wordt u toegedekt. De massage gebeurt met de hand én met de warme stenen. Er worden op diverse plekken ook warme stenen op uw lichaam geplaatst waarna die plaatsen worden afgedekt.
Afhankelijk van uw behandeling kunt u dan ook enige minuten met rust worden gelaten, zodat de rust en warmte op uw lichaam en geest kunnen inwerken. Na de totale behandeling en een koel glas water zult u zich heerlijk ontspannen voelen.

Laatst bijgewerkt: 2 dec 2013